Kapcsolat - Galla Caffe

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kapcsolat

Elérhetőségeink:


 kavefutar@gmail.com                   

 +3630 9868258
Rólunk:

Schneider Ferenc vagyok.2001 ben egyszemélyes vállalkozásként indult a Galla Caffe. Időközben kiváló kollégákkal egészült ki és vált teljessé vállalkozásunk.
Kezdetekben kizárólag asztali darálós kávéfőző gépek kihelyezésével foglalkoztunk. Már a kezdetekben is célunk volt hogy az ismert Olasz kávémárkák mellett a hazai kávépörkölő manufaktúrák termékeiket is eljuttassuk minél szélesebb közönséghez. Ma már szinte teljes a kávéfőzésére alkalmas berendezések palettájával foglalkozunk. Akár bérelni,vagy csak ingyen használni szeretné, berendezéseinket tudunk segíteni ebbe. Továbbá cégek, üzletek és irodáknak hálózati szódagépeket is kínálunk nagyon kedvező bérleti konstrukcióba


Adatvédelmi tájékoztató!

2018. május 25-től érvénybe lép Magyarországon is az Európai Unio egységes adatvédelmi szabályozása a GDPR (Gereral Data Protection Regulation), amely minden uniós országban érvényes lesz. Már eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük adatait.
Annak érdekében, hogy az új rendelet követelményeinek megfeleljünk, szükséges volt frissítenünk adatvédelmi szabályzatunkat. A frissített szabályzatot megtalálhatóhonlapunkon, amely részletes tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan használjuk és védjük a személyes adatait, valamint milyen személyes jogokkal rendelkezik minden regisztrált ügyfelünk.

Ne feledje: adatait bizalmasan kezeljük. Továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és nem küldünk kéretlen reklámüzeneteket sem. Ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint ahogy eddig is tettük.


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz